Suroviny
Porce: asi 25 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 586 kJ / 3 725 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,83 g |
Tuky | 195,77 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 519 mg |
Sodík | 6,71 g |
Sůl | 16,71 g |
Sacharidy | 384,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Moje poznámka
Tatarkové koláčky s pórkovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LAyr
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
pečivo z tatarky,
co se zbytkem tatarky,
tatarkové brambory,
koláčky recept,
kolacky s masovou naplni,
tatarkové brambory v troubě,
slané palačinky s porkovou náplní,
testo s tatarkou,
tatarkove kulicky,
tatarkové těsto,
co se zbytky náplní,
těsto z tatarky,
recept filé s potřenou majonezou,
barevne koláčky s náplní,
koláčky z tatarské omáčky,
koláčky s náplní,
slané kynuté těsto z tatarky,
jak spotřebovat tatarku,
náplně na koláčky,
slané pečivo s náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
tatarská omáčka,
sůl,
cukr,
droždí,
voda,
pórek,
slanina anglická,
olej,
vejce,
sýr nastrouhaný
Komentáře (20)