Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 485 kJ / 3 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 280,65 g |
| Tuky | 212,62 g |
| Vláknina | 29,95 g |
| Cholesterol | 795 mg |
| Sodík | 1,16 g |
| Sůl | 2,68 g |
| Sacharidy | 61,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Moje poznámka
Vepřové ocásky pečené v kolalokově limonádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqMY
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 11 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 minutami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 14 minutami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 36 minutami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 38 minutami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 45 minutami
Sekaná pečeně
bobnak před 2 hodinami
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 2 hodinami
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 3 hodinami
Candát po vsetínsku
Mirrika před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recept pečeně,
pečený vepřový ocásek,
veprový ocásek recepty,
prasečí ocásky recepty,
vepřový ocásek recept,
pečené křížové kosti,
prasečí ocasky,
vepřový ocásek pečený,
prasečí ocásek recept,
pečené uzené ocásky,
recept na praseci ocasky,
pečený ocásek,
křížové kosti pečené,
prasečí ocásek,
vepřová pečeně,
veprove krizove kosti,
praseci ocasky recept,
recepty vepřový ocásek,
pečené uzené vepřové ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
coca cola,
víno červené,
vývar,
zavařenina rybízová,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (27)
Tohle na coca-cole jedl, protože já to jednou měla v restauraci (byla to žebra) a zbylo, takže to dojídal, až měl boule za ušima a už mu to nevadí...
Děkuji za krásnou fotodokumentaci. Že je to bezva maso, co?
Dala jsem fotky - i těch syrových chvostíků a pak hotového, klidně smaž
Ja som si myslela, že je to chvostík, pokračovanie chrbtice - to čo má prasa zakrútené, zopár stavcov obalených tukom a kožou, dáva sa to často do huspeniny.
Jen dotaz, opravdu žádná tekutina nebo rozpuštěný tuk na to naložení? Tu colu s vínem přidat hned pak k masu do trouby k pečení - já vím, že to tam tak píšeš, jen si to upřesňuju