Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 042 kJ / 1 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,92 g |
Tuky | 114,31 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 2,98 g |
Sůl | 7,21 g |
Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAV7
Moje poznámka
Karbanátky z patizonu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QAV7
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 3 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 12 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 3 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 3 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 3 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 3 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 3 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 5 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 5 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 7 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 7 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 7 hodinami
Tématické fráze:
recepty z patizonu,
pokrmy z patizonu,
karbenatky z patizonu,
příprava patizonu,
jídla z patizonu,
patizon recepty,
co uvařit z patizonu,
jídlo z patizonu,
karbanatek z patizonu,
recepty z patyzonu,
karbanátky z patyzonu,
patizon karbenátky,
patizol,
recept z patizonu,
patizon recept,
co z patizonu,
pokrmy z patyzonu,
karbenátky s patizonu,
karbenatky z patyzonu,
recepty s patizonu
Suroviny:
patizon,
slanina anglická,
salám gothaj,
česnek,
cibule,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (4)