Boloňské špagety II.
Hledáte výbornou boloňskou omáčku na špagety? Zkuste ji připravit podle tohoto receptu, který je plný chutí. Skvělou chuť omáčce dodává jak celer s mrkví, tak bílé víno. Nakonec nezapomeňte posypat parmezánem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 451 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 0,77 g |
| Vláknina | 13,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 15,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Moje poznámka
Boloňské špagety II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5LK
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 22 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 3 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 4 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 5 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 5 hodinami
Tématické fráze:
nejlepší boloňské špagety,
nejlepší omáčka na špagety,
nejlepší špagety,
jak vařit v parním hrnci,
nejlepší bolonska omacka,
těstoviny v parním hrnci,
bolonské špagety s mrkví,
boloňské špagety,
boloňské špagety s vínem,
nejlepsi parni hrnec,
bolonské spageti,
domácí boloňská omáčka,
bolonská omáčka z čerstvých rajčat,
bolonske spagety z cerstvych rajcat,
špagety s parmezánem,
jak varit spagety,
nejlepší boloňské špagety s mletým masem recept,
omáčka na špagety sterilovaná,
boloňská omáčka sterilovaná,
těstoviny s parmezánem
Suroviny:
těstoviny špagety,
maso hovězí mleté,
cibule,
mrkev,
celer,
rajče sterilované,
protlak rajčatový,
mléko,
víno bílé,
olej,
sůl,
pepř,
parmazán
Komentáře (20)