Postup přípravy
Kdo chce, může před přidáním kaparů šťávu propasírovat.
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Moje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 22 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 3 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 3 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
kapary,
hovězí protýkané mrkví,
hovězí s kapary,
rostena s kapary,
co je kapary,
hovězi protykané maso,
zadní hovězí kapary,
kapary recepty,
hovězí na kaparech,
hověyí zadní na kapary,
maso na kapary,
hovezi na kapary,
roštěná recept z kapary,
hovězí maso a kapary,
do ceho dat kapary?,
hovezi na kapari,
kapary s hovězím masem,
pštros roštěnka,
hovezí petržlenom a kapari,
hovězí zadní z plece - recepty s kapary
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
mrkev,
celer,
citron,
kapary,
slanina,
tymián,
cukr,
sůl,
vývar masový,
víno červené,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (20)
Andreo, chtěla jsem Tě poprosit, uváděj, prosím, u receptů gramáže. Ty jsi zkušená kuchařka, ale začátečník podle Tebe neuvaří, protože netuší a neumí odhadnout, kolik čeho má dát. Díky