Postup přípravy
Kdo chce, může před přidáním kaparů šťávu propasírovat.
Zveřejněno 15. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Moje poznámka
Protýkané hovězí ochucené citronem a kapary
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XYjl
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 34 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
kapary,
hovězí protýkané mrkví,
hovězí s kapary,
rostena s kapary,
co je kapary,
hovězi protykané maso,
zadní hovězí kapary,
kapary recepty,
hovězí na kaparech,
hověyí zadní na kapary,
maso na kapary,
hovezi na kapary,
roštěná recept z kapary,
hovězí maso a kapary,
do ceho dat kapary?,
hovezi na kapari,
kapary s hovězím masem,
pštros roštěnka,
hovezí petržlenom a kapari,
hovězí zadní z plece - recepty s kapary
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
mrkev,
celer,
citron,
kapary,
slanina,
tymián,
cukr,
sůl,
vývar,
víno červené,
koření nové koření,
pepř celý
Komentáře (19)