Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 793 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny65,17 g
Tuky92,79 g
Vláknina43,27 g
Cholesterol 138 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,50 g
Sacharidy52,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Očistěné houby nakrájime na větší kousky, bůček na větší hranolky. Krok 2: V kastrolu rozehřejeme lžíci oleje, přidáme maso a zprudka opečeme. Vyjmeme ho a dáme stranou. Krok 3: Do kastrolu přidáme druhou lžíci oleje, vsypeme jemně pokrájenou cibuli, osmahneme, přidáme houby, plátky česneku, osolíme, okmínujeme a krátce podusíme. Krok 4: Posypeme paprikou, přidáme paprikovou pastu, zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Krok 5: V trošce vody rozmícháme mouku a vlijeme ji k houbám. Krok 6: Prošleháme a mírně vaříme minimálně 20 minut. Krok 7: Zhruba v půlce vaření přidáme proužky papriky, připravené maso a společně dovaříme. Krok 8: Na talířích posypeme jemně pokrájenou cibulkovou natí.

Zveřejněno 22. 9. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0OB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V0OB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (26)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

maris:já bych našla tak podpapírák a to ještě s buzolou a atlasem v ruce :-)):-)):-D

Bahula: Bahulko děkuji:-), houby u nás rostou;-):-)

Krásné fotky, pěkný recept a jak jinak, Maris zase dráždí lesními houby;-):yes::yes::yes:+

Díky:-)
je víkend, krásné počasí, tak hurá do lesa, rostou;-):-))

:yes: naozaj začínajú rásť...;-)

maris:Maris, to nemá chybičku, je to krása nesmírná:yes: Ty houby jsou čerstvě nasbírané:-? Máš jasnej 14.bod:yes:

Pěkný recept+:-p:-p,ale hřiby nerostou:no:Tvoje na fotce přímo výstavní:-D

uuu lalaa:-O to neni fotka k receptu,to je prekrasne zatisi s dobrutkou:-O maris,ty se prekonavas,smekam:yes::yes::yes:
jo a o tom papanicku nema cenu ani mluvit,protoze tahle krasa,ta musi i uzasne chutnat:-p

Krásná fotka:-O

:-p mňam, to je krása a ta fotka je dokonalá:yes::yes::-K

To je žravka jídlo:-D:-O;-)

:-Onádhera:yes:

To je krása,jako "U myslivců":-K:-) kouzlo vše, foto,receptík Maris:yes:

Och, krása!;-):yes:

maris:jistě že by našla..podpapířák:-8:-D:-D:-D
tady fakt nerostou:-(
neva, já to zkusím s těma žampionama, co už:-S:-?:-D

Simona Kucerova: děkuji:-8
Rebi - já nevím, jestli máš možnost zajít do lesa, ale myslím, že bys něco našla:-)

maris:no to jo.. o tom žádná;-):yes:
ale když mě se líbí ten tvůj:-8 to už nebude ono..ani hřiby tu nemáme:-(:-D

Nádhera:-pa to foto :yes:jo,kdo umí:-*;-)+1:yes:

Nádhera:-O:-O:yes::yes: Foto exklusive:-*:yes::yes: Houby sice nejím,ale ty si pochvalu zasloužíš:yes::yes:

rebeka: Rebi - díky:-K. Kližka na gulášek je to nejlepší:-p:yes:

moc krásné, Maruško:-):-K:yes:
asi udělám v neděli, jen trochu zaimprovizuju..koupila jsem kližku-kráásnou:-8 a čerstvé hřiby nemám, jenom máslové žampiony, tak to nějak zmastím;-):-D:-D
foto úúúžasné:yes::yes::yes::-*:-K

Děkuji:-K
Andrejko - už zase začaly;-):-)

Tak to bude jistě dobrota, velice lahodná ;-);-);-)Bomba foto:yes:

A pak, že nerostou viď?:-)). To se máme my Čecháčci:-D. Ráda používám všchny ingredience, co máš v receptu, takže nemůžu jinak, než přidat bodík:-p:yes:.

Moc hezký guláš, a určitě bude i tak chutný! :-p O fotkách ani nemluvím, profi :yes:

Tématické fráze:
houbové ragú, hřibové ragů, houbová směs s uzeným, ragú hřibové, houbova směs z uzenym, recepty na houbové ragů s masem, lilkové ragu, podpapirak, ragu z hribu, máslový hřib, ragú, co je ragú, houbová omáčka s uzeným, houbová směs s bůčkem, zapečené houby z bůčkem, houby s uzeným, recept na houbové ragú, recepty hribove ragu, svycarsky recept na rasty, top recepty bahula

Suroviny:
houby lesní, bůček uzený, paprika čerstvá červená, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená uzená, pasta papriková, kmín celý, vývar masový, nať cibulová, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu