Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 793 kJ / 1 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,17 g |
Tuky | 92,79 g |
Vláknina | 43,27 g |
Cholesterol | 138 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 52,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Moje poznámka
Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0OB
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí kapsa pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 6 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 6 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 58 minutami
Vepřová játra na přírodno
blanka12 před 1 hodinou
Kuřecí kousky na fenyklu a kari
Oskeruska před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Jurin před 1 hodinou
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 1 hodinou
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 3 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 5 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 6 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 8 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 8 hodinami
Tématické fráze:
houbové ragú,
hřibové ragů,
houbová směs s uzeným,
ragú hřibové,
houbova směs z uzenym,
recepty na houbové ragů s masem,
lilkové ragu,
podpapirak,
ragu z hribu,
máslový hřib,
ragú,
co je ragú,
houbová omáčka s uzeným,
houbová směs s bůčkem,
zapečené houby z bůčkem,
houby s uzeným,
recept na houbové ragú,
recepty hribove ragu,
svycarsky recept na rasty,
top recepty bahula
Suroviny:
houby lesní,
bůček uzený,
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
pasta papriková,
kmín celý,
vývar,
nať cibulová,
sůl
Komentáře (25)