Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 337 kJ / 1 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,99 g |
Tuky | 76,70 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 527 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 48,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny primavera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5N9
Moje poznámka
Těstoviny primavera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5N9
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 58 minutami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 2 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 7 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 12 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 34 minutami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 1 hodinou
Fazolková omáčka
Sahula před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 3 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 4 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 5 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 5 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 6 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 6 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 7 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle primavera,
špagety prima vera,
špagety primavera,
tagliatele primavera,
pasta primavera recept,
těstoviny recepty,
papardelle,
cappellini top recepty,
zapečené těstoviny primavera,
testovinovy salat prima vera,
rizoto primavera,
testoviny s lanyzovym olejem,
kuře prima vera,
cappellini recept,
prima vera salát,
špagety ala primavera,
salát primavera,
cappellini recepty,
salát prima vera,
primavera cestoviny
Suroviny:
těstoviny tagliatele,
cuketa,
mrkev,
hrášek,
máslo,
smetana,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (4)