Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,24 g |
Tuky | 11,06 g |
Vláknina | 4,56 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 28,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Manželův pikantní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJPy
Moje poznámka
Manželův pikantní guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DJPy
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 2 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 5 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 18 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 50 minutami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 1 hodinou
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 2 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 2 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 3 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 13 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 16 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 16 hodinami
Tématické fráze:
pikantní guláš,
pikantní hovězí guláš,
guláš pro 30 lidí,
guláš pro 10 osob,
guláš pro 50 lidi,
pikantní vepřový guláš,
guláš pro 20 osob,
kolik masa na guláš,
guláš pro 10 lidí,
gulaš pro 30 osob,
hovězí guláš pro 30 osob,
guláš pikantní,
guláš pro 50 osob,
hovězí guláš pikantní,
kolik masa na guláš pro 30 lidí,
guláš pro 20 lidí,
guláš pro 60 lidí,
hovězí guláš pro 10 osob,
pikantní kuřecí gulas,
guláš pro 30 lidí
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
protlak rajčatový,
kečup pikantní,
cibule,
česnek,
pórek,
koření paprika gulášová,
paprika,
majoránka,
chilli,
pepř bílý,
sůl,
vývar,
mouka hladká,
olej
Komentáře (35)