Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Chipsy" z kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Snadný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kadeřávek omyjeme, odtrhneme košťál, rozložíme na plech, pokapeme olejem (měla jsem ochucený s česnekem a chilli) a v troubě vyhřáté na 180°C upečeme dokřupava. Osolíme a podáváme.

Zveřejněno 12. 11. 2011

Poznámka autorky zizala

Lehká chuťovčička :) Jsem si jistá, že to půjde i z jiné listové zeleniny - mangoldu, hlávkového salátu atd. Na jaře vyzkouším ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Chipsy" z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXK6

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Chipsy" z kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pXK6

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

zizala: z kadeřávku sú oveľa chutnejšie ;-)

tejaja: Tolik jsem ho zase neměla :-8 A mám raději z kadeřávku kousky, na fašírku dělám normální kapustu ;-)

Z kučeravého kelu si robím fašírky a dám do mrazáku. :-D;-)

spagetka::-)) nemohla... sklidila jsem sice kadeřávek před týdnem, ale máme teplý sklep, začal uvadat, tak jsem ho musela honem zpracovat:-8 Naivně jsem si myslela, že by mohl vydržet dýl...měla jsem ho raději nechat na záhonu, to by vydržel až do jara :-(

Sakra a tos nemohla dát tenhle nápad o týden dřív? ;-(:-(;-);-):-D:-D:-p:-p:yes::yes:
No tak holt bráška počká no :-D:-D;-);-);-)

Tématické fráze:
kadeřávek recepty, kadeřávek, kadeřávek recept, recepty z kaderavku, recepty kadeřávek, salát z kadeřávku, jak zpracovat kaderavek, kaderavek chipsy, kadeřávek v kuchyni, recept kadeřávek, recepty na kadeřávek, kadeřávek zelenina, polévka z kadeřávku, kadeřavek salat, zelenina kadeřávek, recept na kaderavek, conovehonakopci, kadeřávek pěstování, conovehonakopci.cz, kadeřávkové chipsy

Suroviny:
kadeřávek, olej, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu