Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 903 kJ / 5 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 041,06 g |
Tuky | 178,44 g |
Vláknina | 33,36 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 3,59 g |
Sůl | 8,78 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Moje poznámka
Boršč zase trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZYN
Nejnovější recepty
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 2 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 2 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 4 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný bůček pro babičky a dědečky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 29 minutami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 1 hodinou
Jablkový perník
vera64 před 1 hodinou
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 1 hodinou
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 1 hodinou
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 2 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 2 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 2 hodinami
Brambory pečené s cibulí a žampiony
Slanky před 3 hodinami
Tématické fráze:
bořšt,
borst recept,
cvikle,
boršč,
co je cvikla,
recept na boršt,
borst z cervene repy,
zeleninovy borst,
rusky borst,
polivka borst,
co je cvikle,
co je to cvikla,
recept na boršč,
boršč recept,
recept na polévku boršť,
polevka boršt,
recepty od pepy řepy,
boržť polevka,
domácí boršť,
boršť z červené řepy syrové
Suroviny:
přední hovězí,
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
zelí hlávkové,
protlak rajčatový,
řepa červená,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
pepř,
smetana kysaná,
máslo,
máslo,
mouka hladká
Komentáře (23)