Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,76 g |
Tuky | 15,68 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Moje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 11 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 11 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Langoše jednohubky
Marcela0123 před 1 hodinou
Jarní salát s vajíčky a zálivkou
JaromiraVlasakova před 5 hodinami
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 7 hodinami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 9 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 10 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 10 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 10 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 12 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 15 hodinami
Tématické fráze:
byči žlazy,
byci zlazy recepty,
byči zlazy recept,
příprava býčí žlázy,
hrubá příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byci oci jidlo,
recepty býčí žlázy na smetaně,
byčí žlázy a jejich příprava,
apetit- býčí žlázy recept,
recepty býčí žlázy zapečené,
smažené kravské vemínko,
býčí žlázy apetit,
recepty býčí žlázy,
recepty - špenátovými noky,
byčí žlázy medailonky recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhaný muškátový oříšek,
mouka hrubá
Komentáře (11)