Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,76 g |
| Tuky | 15,68 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 227 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 43,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem nebo nakládanou zeleninou.
Zveřejněno 16. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Moje poznámka
Býčí žlázy se špenátovými nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOV5
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 18 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 20 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 21 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 2 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 10 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 11 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 13 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 13 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 13 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 13 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 13 hodinami
Tématické fráze:
byči žlazy,
byci zlazy recepty,
byči zlazy recept,
příprava býčí žlázy,
hrubá příprava býčích žláz,
recept na býčí žlázy,
byci oci jidlo,
recepty býčí žlázy na smetaně,
byčí žlázy a jejich příprava,
apetit- býčí žlázy recept,
recepty býčí žlázy zapečené,
smažené kravské vemínko,
býčí žlázy apetit,
recepty býčí žlázy,
recepty - špenátovými noky,
byčí žlázy medailonky recepty
Suroviny:
býčí žláza,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk na smažení,
špenát,
vejce,
česnek,
sůl,
pepř,
strouhaný muškátový oříšek,
mouka hrubá
Komentáře (12)
Jo a ke kuřecímu plátku na přírodno by nočky taky určitě šly
ale jinak na oko to vypadá jak kuřecí plátek...mnoo...ode dneška každou kuřecí kozenku raději důůůkladně zkontroluju