Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Linguini s pestem a parmezánem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

lemeL lemeL

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 018 kJ /
721 kcal
Bílkoviny24,00 g
Tuky2,40 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy148,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme si linquini podle návodu na obalu, vedle v malém hrnci si ohřejeme pesto (množství podle chuti, u nás se dává půlka skleničky). Krok 2: Když se linquini uvaří, smícháme je s pestem. Krok 3: Dáme na talíř a posypeme parmezánem.

Zveřejněno 3. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2pY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k2pY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

@maris: Proc recept na pesto? trocha bazalky a oliv. olej, zadna veda.. Nejak tu postradam rajcata.:-//

Pesto s parmazenem je lahudka!! :-p

Opravdu je rozdíl akorát ve tvaru... Je to jedno, jak si to kdo udělá... Jak říká M.D. Rettigová: Vezmi několik kop osvědčených předpisů, vraz do toho něco dobrých nápadů a okořeň vše špetkou věcí rozličných, které rozumí se každá hospodyňka ke svému obrazu přetvořiti může.

Pokud je jenom rozdíl ve tvaru těstovin a né chuti, tak bych z toho nedělala takovou tragédii. A opravdu Suzanna to v komentáři píše, je třeba je dočítat, než se reaguje:-/

:no::no::no:

Moshe - suzanna, která přidala fotky, píše, že měli špagety - viz. komentář 23.7.2010 16.01

Vypada to skvele, avsak na foto su spagety a nie Linguini. Pre porovnanie co su linguini http://www.jonathanspizza.com/images/linguini_clam...

:-D :-D tak já nejsem vubec kuchařka ale potřebuji poradit co je vlastně to pesto =D moc děkuji....Teprve jsem začla s přítelem bydlet a vařit se učím =)

Jé, děkuji :-):yes:

Včera jsme měli k večeři špagety s pestem a byly vynikající. Pesto jsem měla koupené a neohřívala jsem ho. Jen jsem asi lžičku až dvě rozmíchala v horkých špagetách, přidala nakrájená sušená rajčátka a posypala parmezánem. Posílám fotečky a bod:-)

Iljušo:-8-jsem ráda, že jsi to nebrala jakkoliv osobně.Díky;-)
Já také používám Maggi sáčky na zapékání a pečení kuřat, milujeme Uncle Benś a pesto Genovese.
Prosím pojďme udělat na diskuzi rubriku, kde si doporučíme, co nám chutnalo..co už nikdy více atd..

Lucko - rubrika by nebyla špatná ;-)
A když si přečteš komentáře pod tím mým "ptákem" tak i tam je vidět, že jsem vážně nevěděla, co s tím "sáčkem" dělat :-D Člověk se pořád učí ;-)

Já jsem kdysi navrhovala udělat na diskuzi rubriku, kde bychom doporučovaly polotovary..konečně každý po nich občas sáhne a nevidím na tom nic špatného.
Iljušo-ty máš krásné recepty a mám je moc ráda, ale Maggi kuře osobně považuji za totéž, co kupované pesto..návod si přečtu na sáčku či skleničce.

Iljuso, jsi moc milá. Děkuji, povzbudila jsi mě, už jsem se tady na to chtěla vykašlat, protože kdyby každý měl vymazat recept, který je z kupovaných hotových věcí, tak by se vymazala čtvrtka receptů na topkách

Načíst další komentáře (14)

Tématické fráze:
linguini, těstoviny s parmezánem, linquiny, lingvini, linquini, testoviny linguini, linguini testoviny, linguene, linguine recept, recepty s parmezanem, linguine těstoviny, špagety s parmezánem, linguinni, těstoviny s pestem a parmazánem, kupované pesto, co je linguini, špagety s pestem a parmazáném, špagety s kuřecím masem a pestem, co jsou linguini, těstoviny s kuřecím masem a pestem

Suroviny:
linquini, pesto, parmazán

Přidat fotografie receptu