Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 8 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 10 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 3 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 3 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 5 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 6 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 6 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 6 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 7 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 7 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 8 hodinami
Tématické fráze:
boršt,
boršč,
polévka boršť,
bors,
ruský borš polévka,
borš recept,
ruský boršť,
recept borst,
boršt recept,
recept na borst,
borsc recept,
polevka bors,
rusky bors,
ruská polévka boršť,
borst polevka,
recept boršč,
recept borš,
pravý ruský boršč,
recept na borš,
bors polevka
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
sůl,
zelenina kořenová,
řepa červená,
sádlo,
rajče,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
brambory,
zelí bílé hlávkové,
bobkový list,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (19)