Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 128 kJ / 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,40 g |
| Tuky | 8,76 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 22,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut.
Krok 2: Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu.
(Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat). Krok 3: Těstoviny k tomuto ragú uvaříme raději tvrdší, během prohřívání v pokrmu dojdou. Krok 4: Před podáváním s těstovinami můžeme vylepšit:
Na troše tuku orestujeme houby, přidáme česnek a rozmarýn a chviličku podusíme. Vmícháme těstoviny, prohřejeme a podáváme.
(Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných rajčat). Krok 3: Těstoviny k tomuto ragú uvaříme raději tvrdší, během prohřívání v pokrmu dojdou. Krok 4: Před podáváním s těstovinami můžeme vylepšit:
Na troše tuku orestujeme houby, přidáme česnek a rozmarýn a chviličku podusíme. Vmícháme těstoviny, prohřejeme a podáváme.
Zveřejněno 24. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ragú z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0K5
Moje poznámka
Ragú z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0K5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 7 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 11 hodinami
Tématické fráze:
zvěřinové ragů,
zvěřinové recepty z divočáka,
pokrmy z divocaka,
čína z divočáka,
recepty z divočáka,
ragů,
recepty zvěřina divočák,
divočák recepty,
co je ragú,
zvěřinové ragú recept,
recepty na divočáka,
ragú recept,
recept na divocaka,
divočak na houbach,
divočák recept,
divočák,
recepty divočák,
kančí ragů,
recept divočák,
recepty s divocaka
Suroviny:
maso kančí,
celer,
mrkev,
petržel,
víno červené,
vývar masový,
koření divoké,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř mletý,
sádlo,
těstoviny špagety,
houba hřib,
rozmarýn,
česnek
Komentáře (27)
A pokud vám ragú zbyde, můžete ho použít na zapečení lasagní.
Ale tohle bych si dal
Já se stydím
cattleen: krásný recept, úžasné foto