Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlíkový party guláš

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

miracrosscountry miracrosscountry

Středně náročný

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 210 min

210 min (210 min příprava)

Suroviny pro 100

100

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie141 655 kJ /
33 857 kcal
Bílkoviny3 868,67 g
Tuky360,53 g
Vláknina1 180,00 g
Cholesterol 7,68 g
Sodík 14,94 g
Sůl32,00 g
Sacharidy3 423,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na tuku zesklovatíme cibulku, přidáme maso, které zcela orestujeme, velmi lehce osolíme a přidáme mletou papriku, kterou zarestujeme. Krok 2: Pak přidáme rajčata, zelenou papriku, promícháme a podlijeme, jen aby se ponořilo maso. Vložíme košík s kořením a dusíme do skoro měkka. Krok 3: Přidáme nenakrájený česnek a brambory a doděláváme nepřiklopené, aby se šťáva ideálně zredukovala na správnou vámi zvolenou konzistenci (zásadně nehustíme moukou). Krok 4: Po dovaření dochuťte uvedenými nasekanými čerstvými bylinkami, přiklopte a nechte aspoň 30 minut stát.

Zveřejněno 24. 11. 2011

Poznámka autora miracrosscount…

Získáte velmi netradiční lehký gulášek - perkelt...jak chcete, ale nádobí si prohlédněte na přiložených fotkách, důležitý je ovšem zdroj energie který dodá pokrmu "NESKUTEČNOU" chuť. ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlíkový party guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WjXW

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kotlíkový party guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WjXW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (28)

Gulášek vypadá famózně. Škoda, že se nevaří, když jsou závody ;-(

Mirku, bezvadné fotky a o guláši nepochybuji!!:yes:

Pajaska:stačí objednat "dinko" k tlakové nádobě,dělá se jich více průměrů,tento má 81 cm,nechat vypískovat,a zbytek dodělá místní kovář nebo zámečník. zfotek je vidět dost. ať se daří

prosciuto 26. 11. 2016 17:37
miracrosscountry:
Do zahraničia neposiela žiadna spoločnosť, ktorá vyrába, alebo obchoduje s kotlíkmi.

:-O:-O:-O;-):yes::yes:+

To jsou super akce.Ten gulášek vypadá moooc dobře.Já dávám do guláše co masa, to cibule.;-)Zase ale nedávám zelenou papriku,tu já ,prosím, v guláši ,,nerad".:-8 Ten kotlík se mi ale mooc líbí,kde se dá sehnat?Také děláme různé grilovačky ve větším,či udíme,ale guláš jsme ještě nedělali a nejvyšší čas začít.:-))Jen nemám ten kotel.:-(:yes::yes::-)

No to je prosím porce:-O:-O:-Osuper gulášek;-):yes::yes:tak to se těším moc na příští rok:-p:-purčitě tam Špagi zajdeme;-):yes:
a tobě Míro patří bod:yes:+1

Hmmm,parádička:-p - nechceš nám vařit na srazech:-?:-D:-D:-D:yes:

Ten náš párty kotlík se tady k tomuto přirovnat nedá:-D:-DAle obsah je báječný;-):-p+15:yes:

Nejsi žádný troškař:-)) Ráda bych ochutnala:-p:-8 A jaký má glanc;-):yes::-K

Tady to už někdo dělá profesionálně! :). Hezké, nezbývá než poslat boďana :yes::yes::yes:

Opravdu dobré dílo:yes:
Také jsme vařili takovýto gulášek na zahradě na ukončení prázdnin, jen byly navíc červené fazole:-p a podlívali jsme i pivem.
Fotku asi nikdo nepřidá, jednu bych sice měla, ale vypadala bych jak "chodé příbuzné", u nás řečeno:-O:-D:-D

No konečně pořádný kus žvance. :yes: SUPER!!!

alena.kyp:mrkni na množství ostatních surovin ;-);-)

Míro, guláš v kotli vypadá báječně, ale 1,5kg mleté papriky, není to překlep?:-O jinak:yes::yes:+bod

mirek tomeš 29. 11. 2016 20:26
alena.kyp: ...na sto porcí není,nedává se mouka,a ta paprika to celý zahustí na požadovanou konzistenci .... omlouvám se za zpoždění,nenatáhl jsem si budík .... :D :-)

miracrosscountry: Včera ses přihlásil sousede ze Mšena (a to doslova) a i rodáku z téže vísky ;-):-D:-D, takže ať se ti tu líbí:-K:-K. Jinak se mi to moooc líbí a už to cítím :-p:yes::yes:
A v restauraci je perfektně, Simčo:-!, při příští návštěvě to tam navštívíme ;-):yes::yes::yes:

Iljusa:O.K.letní sezona v Jablonci nad Nisou cyklistická restaurace Cross country..........hurá ;-)

Vařím v rokli, míchám kolotočem :-D
Hned bych se pozvala ;-):yes:

Pořád přemýšlím co k večeři :-8...hned bych zašla :-K;-):yes:

Tak to je pořádný kotlisko:-O:-O:-O My děláme taky v létě na ohni guláše. Vepřové, hovězí, vyříme kolena, ovary... a opravdu ten ohýnek dělá zázraky. To na sporáku nikdy nedocílíš:-p:-* Posílám každopádně bod:yes:....+1

Klariska:stačí to"vykrátit" a je to. ale předesílámže tenohýnek je to co tento pokrm skutečně povznáší.... ať se daří ;-)

cathleen:ne ne,neloupat,nejlepší jsou malé pouze omyté salátové brambory.krásně vezmou tu chuť a vypadá to "trendy" ;-)

Tohle by se určitě líbilo tomu mýmu "Bivojovi":-D:yes: Co ty brambory - oloupat?

Tak tomu říkám kotel guláše:-p:yes:

Klariska:stačí si to rozpočítat,;-);-) já to beru spíše jako inspiraci pro uvaření dobrého gulášku:yes::yes::yes:

Počin krásný, ale z 16ti kil masa doma těžko někdo uvaří. Nemohl byste Míro přidat množství surovin například na dva litry guláše?

No to je kurňa guláš!!! :-O:-p:yes:

Tématické fráze:
nejlepší kotlíkovy gulaš, kotlikový perkelt, kotlíkový hovězí guláš, kotlikovy guláš, hovězí kotlíkový guláš, kotel na guláš, kotlíkový guláš recept, recept na kotlikovy gulas, jaký kotlík na guláš, gulas v kotli, kotle na guláš, kotlíkový guláš s pivem, recepty na hovězí kotlíkový guláš, recept na hovězí kotlíkový guláš, nejlepší kotlíkový guláš recept, hovězí guláš v kotlíku, kotlíkový gulas z klizky, kotlíkový guláš 4 porce, pořádný guláš, maďaské recepty

Suroviny:
kližka hovězí, cibule, paprika čerstvá zelená, paprika sušená sladká, rajče, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, jalovec, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, česnek, brambory, vývar, tuk

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu