Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 248 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,55 g |
Tuky | 84,67 g |
Vláknina | 21,05 g |
Cholesterol | 232 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,65 g |
Sacharidy | 162,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Králíka protkneme plátky šunky a okurky.
Krok 2: Kořenovou zeleninu s cibulí nakrájíme na plátky a podusíme na tuku se slaninou nakrájenou na kostičky.
Krok 3: Do základu přidáme osolené maso, okořeníme jej divokým kořením, přidáme opláchnutý a nakrájený citron, maso zastříkneme octem, mírně zalijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
Krok 4: Poté maso vyjmeme a šťávu zahustíme záklechtkou, rozředíme vodou, dochutíme hořčicí, cukrem a za občasného promíchání povaříme, přidáme mléko a nakonec zjemníme smetanou.
Krok 5: Procedíme, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a okurku.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
Moje poznámka
Králík po hambursku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOqB
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 9 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 23 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřová kýta po hambursku,
kuřecí po hambursku,
vepřové po hambursku,
maso po hambursku,
hovězí po hambursku,
recepty jaroslava runštuka,
králík na okurkách,
králík recepty,
kýta po hambursku,
vepřova kytapo hambursku,
kure po hambursku,
po hambursku,
receptury teplých pokrmů od jaroslava runštuka,
recepty na kralika,
králík jako hamburská,
nudličky z kralika,
recept králík z kýty,
králík na citronu,
recept kureci po hambursku,
hovězí plátky po hambursku
Suroviny:
králík,
šunka,
okurky sterilované,
sůl,
zelenina kořenová,
cibule,
tuk,
slanina,
koření divoké,
citron,
ocet,
voda,
mouka hladká,
hořčice,
cukr,
mléko,
smetana
Komentáře (4)