Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomerančová náplň do cukroví

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Nadja Nadja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 622 kJ /
2 778 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky2,00 g
Vláknina60,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy640,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kůru s cukrem vařit na dvakrát (2 dny). Krok 2: Pak umlít na masovém strojku a naplnit do skleniček - vydrží delší dobu.

Před použitím přidat uvedené suroviny, vše zamíchat a náplní slepovat např. linecké cukroví nebo piškoty, nebo navršit na piškot a polít čokoládovou polevou.

Zveřejněno 14. 12. 2011

Poznámka autorky Nadja

Rebi mi svojí kandovanou pomerančovou kůrou připoměla tuto náplň, ale už dlouho jsem ji nedělala. Pokud někdo vyzkouší, prosím o foto.

Recept jsem dostala před téměř 40 lety od kamarádky a kolegyně Pepičky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51GA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51GA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

:-S click here (neregistrovaný/á): klikám, ale Ty jsi asi zabloudil/a - tady jsme na českém webu
;-) jeje (neregistrovaný/á): před 40 lety, kdy se takto náplň doma dělala, se nám o žádné pomerančové marmeládě ani nezdálo.
:-O Klariska: pokud věříš, že zboží prodávané jako BIO, je skutečně bio, ....

:-O To já si raděj koupím skleničku kvalitní pomerančové marmelády:-D, té kůře bych moc nevěřila.

click here 28. 2. 2013 16:14
Wow, nice YouTube video on the topic of how to install virtual directory, I completely got it. Thanks keep it up

kasicka: kůra citrusů se obvykle nejí, takže se nikdo nestará o to, kolik chemie v ní je a veř mi, že je jí opravdu hodně (to mám od známé, která dělá biochemii). Doporučuju bio pomeranče.

Mohou to být i pomeranče z obchodu,tzn.s chemicky ošetřenou kůrou,nebo to musí být BIO?

To je šikovné:yes: dnes běží samé pomeranče:-DToto někde recept snad mám, dělávaly se u nás doma tzv.pomerančové rohlíčky. Později se přešlo na rozinky a kandované ovoce, bylo rychlejší:-D:-D:yes:

:yes::yes:

rebeka: :-O nevadí, třeba se zadaří.

Nadja::-D:-D:-D neděkuj, ještě je nemáš:-8:-D:-D:-D

Tak to mi uteklo, musím se u Ivy poohlédnout. Za foto předem děkuji.

jejda Naďko, nedávno tu maivuška přidala rcp podobný tomuto a právě proto jsem se jala:-D:-D dělat tu kanditatúru:-D:-D:-D:-D
jestli se mi to povede, fotečku ti přidám;-):yes::-)

Tématické fráze:
pomerančová nápln, pomerančov náplň, cukroví s pomerančem, náplň do lineckého cukroví, pomerančová náplň recept, cukroví s pomerančovou kůrou, nápln do cukroví, cukrovi s pomerancovou naplni, náplně do cukroví, cukroví z pomerančové kůry, arašidové cukroví ze strojku, náplň na linecké cukroví, cukroví z pomerančové kůry, mail jala.cz loc:cz, cukroví s kandovanou pomerančovou kůrou, linecké s pomerančovou naplni, cukroví do strojku video, lanýžová napln, cukroví do strojku pomerančové, youtube cukroví

Suroviny:
kůra pomerančová, cukr, piškoty, zavařenina rybízová, rum, kokos, ořechy

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu