Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kotlety s klobásou

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Mirusha Mirusha

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 910 kJ /
2 369 kcal
Bílkoviny46,74 g
Tuky215,65 g
Vláknina8,04 g
Cholesterol 388 mg
Sodík 5,07 g
Sůl12,30 g
Sacharidy41,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Krok 2: Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou papriku, promícháme a zalijeme vínem. Maso vrátíme zpět do hrnce a necháme dusit. Krok 3: Po cca 5 minutách přidáme na kolečka nakrájenou klobásku, zalijeme vývarem a dalších 5 minut provaříme. Krok 4: Mezitím si pokrájíme papriky na proužky, rajčata na půlkolečka, přidáme k masu a vaříme do změknutí. Krok 5: Kotletky si vyndáme a do omáčky vmícháme smetanou rozmíchanou s hladkou moukou na zahuštění, dochutíme solí a dobře provaříme. Podáváme s knedlíkem.

Zveřejněno 13. 12. 2011

Poznámka autorky Mirusha

Recept není můj, ale uvádím zdroj, vařila jsem podle tohoto receptu: http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/rec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRJW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BRJW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (17)

:-p moc pěkné:yes::-K

ivulinka::-D

Mirusha: Ode mě máš boda;-):yes:

Recept moc pěkný, fotka k nakousnutí a kost k ohryzání, takže:yes:

Hryzejte si jak chcete já to vzdávám,dobrou chut.Rebí já taky hryžu zubama, ale v omáčce se rukama neštourám ani doma:-((

Mňam:-p+9:yes:

Krása! Aj s kosťou.:yes:

Koubkova::-D:-D tak jak žížalka..hryžu zubama..a s chutí:-p;-):-D:yes:
asi jsem barbar:-8:-D
ale jenom doma..v restauraci bych distiguovaně kost( a s lítostí:-8:-D) odsunula stranou:-D:-D

Koubkova::-)) vidíš, já zase odmala miluju ohryzávání kostí, je na nich nejlepší maso, krátké, šťavnaté:-p A já teda hryžu zubama ;-):-)):-))

rebeka_je normální,že kotleta má kost,ale proto není důvod jí vařit v omáčce,a tu kost mám ohryzávat rukama, nebo jak:-? Nic proti omáčce, ale kosti v ní opravdu nemusím, už od mala.:-))

Rebeka: Upraveno:yes::-D:-D:-D
Koubkova:Myslím si, že kdo chce, tak si kost vyřeže ;-)
Jinak všem děkuju za milé komenty, doufám, že recept někdo brzo zrealizuje a dodá nějakou pěknou fotečku:-)

Koubkova::-O:-O proč přešla:-?:-? u kotlet přece kosti jsou.já ji normálně ohryžu:-D:-D tuto činnost miluju:-8:-D;-)

Ta omáčka bude určitě dobrá,ale co ta kost ,to by mě přešla chut.:-//

tak "koltetky" jooo:-?:-D:-D:-D:-D
moc hezké foto a velmi, velmi sympatičný:-D receptík:yes::yes::yes:
podle mého by se jako příloha hodilo v podstatě cokoliv..i knedle, i rýže i např. těstoviny;-):-):yes:

:-p:yes:

Moc hezké jídlo. A ta omáčka:-p Ke smetanovým omáčkám taky podávám knedlík. Ukládám a boduji:yes:...+

Tématické fráze:
nejlepší recepty z vepřové kotlety, vepřová kotleta, vepřová kotleta nejlepší recepty, vepřové kotlety s klobásou, veprova kotleta recepty, vepřové kotlety, vepřové kotlety nejlepší recepty, vepřová kotleta recept, kotleta s klobásou, kotlety s klobásou, vepřové s klobásou, vepřová kotleta s klobásou, recepty z vepřové kotlety, vepřové kotlety recepty, kotleta recept, vepřové maso s klobásou, nejlepší recept z vepř. kotlety, vepřové kotleta recepty, vepřové kotlety recept, kotlety

Suroviny:
kotleta vepřová, slanina anglická, klobása, rajče, paprika čerstvá zelená, cibule, víno bílé, smetana, mouka hladká, sůl, pepř bílý, paprika sušená sladká, olej, vývar hovězí

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu