Suroviny
Porce: 4 (velké)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 686 kJ / 1 120 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,10 g |
| Tuky | 5,34 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 230,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z3V
Moje poznámka
Polévka s jitrnicí dle samotáře Rermora
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6z3V
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 1 hodinou
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
jak opect jitrnici,
jak dlouho varit jitrnice,
jak opéct jitrnice,
prejtova polevka,
polévka z jitrnkce,
polívka z jitrnice,
jak dlouho se vaří jitrnice,
jitrnice doba vareni,
co s jitrnicí recepty,
jak dlouho vařit jitrnice?,
zmrazena prdelacka,
jak opect hitrnici,
jak upéct jitrnici,
opéct jitrnici,
recepty s jitrnicemi,
recepty z jitrnice,
recepty co s jitrnicemi,
pilevka z jaternic,
vývary z jitrnic,
jak vařit jitrnice
Suroviny:
jitrnice,
brambory,
cibule,
petržel,
celer,
mrkev,
pórek,
česnek,
sůl,
podravka,
kroupy
Komentáře (8)
ta polévková směs je nějaké koření nebo je to zmražená směs