Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 568 kJ / 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
Tuky | 38,17 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 23,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masová polévka skoro maďarská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p87m
Moje poznámka
Masová polévka skoro maďarská
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p87m
Nejnovější recepty
Segedínský závitek
Přidáno před 6 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 6 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 6 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové rizoto s medvědím česnekem, sušenými rajčaty a čedarem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 1 hodinou
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 3 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 3 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 5 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 5 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 7 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 7 hodinami
Americké čokoládové cookies
SofieA před 7 hodinami
Tématické fráze:
masová polévka,
kureci madarska polevka,
madarská kuřecí polévka,
polévka masová krémová,
frankfurtská polievka z maďarska,
maďarská polévka,
polévka masová,
kelová polévka,
madarska gulasovka,
polévka kuřecí maďarská,
maďarské játrové knedlíčky recept,
maďarské polévky,
madarska hovezi polévka,
polévka maďarska kureci,
maďarská polévka recept,
masová polívka,
masoxova polévka,
masové polévky recepty,
madarská pikantní polévka,
maďarská kuchařka
Suroviny:
játra kuřecí,
plec vepřová,
kýta telecí,
žampióny,
cibule,
sádlo,
mrkev,
petržel,
pepř,
sůl,
voda,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
nať petrželová,
kopr
Komentáře (8)