Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 465 kJ / 3 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,63 g |
Tuky | 161,62 g |
Vláknina | 15,92 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 370,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné slané šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmlJ
Moje poznámka
Plněné slané šátečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZmlJ
Nejnovější recepty
Zapečená kedlubna s vejci a sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Makovec s tvarohem bez mouky (vhodný pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Jarní mls s čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Hrnkový beránek
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční cupcakes II
Přidáno před 19 hodinami
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno 11. 4. 2025 17:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché sýrové těstoviny vařené v mléce
Kukykuk před 7 hodinami
Rychlé a křehoučké taštičky
Styliane před 7 hodinami
Šunkofleky
hortenzie před 7 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek s celerem
Radka61 před 8 hodinami
Bramborový gulášek
jukub před 9 hodinami
Rychlé langoše
Martas_ před 10 hodinami
Hospodský zelný salát
milede před 10 hodinami
Chlupaté knedlíky (klouzáky)
libusekubinova54 před 11 hodinami
Extra rychlé lívance
vikinka09 před 12 hodinami
Strouhané řezy s jablky
Lenifuk před 14 hodinami
Tématické fráze:
slané šátečky,
šátečky se zelím,
šátečky plněné zelím,
plnene satecky,
video recepty plněné šátečky,
plněne slané buchty,
kynuté slané šátečky,
šátečky s kyselým zelím,
šátečky bez kynutí,
kynuté satecky se zelim,
recept na plněné satecky,
slané kynuté šátečky,
šátečky plněné kyselym zelim,
satecky slane,
plněné šátečky zelím,
slané šátečky se zelím,
špaldové šátečky,
slaný šátečky,
buchty s kyselím zelím,
mrkvové šátečky na slano
Suroviny:
salám vysočina,
zelí kysané,
sýr plátkový,
mouka hladká,
olej,
cukr,
sůl,
mléko,
kvasnice,
cukr
Komentáře (4)