Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželová krémová polévka

Hodnocení receptu je 4,8 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie950 kJ /
227 kcal
Bílkoviny5,20 g
Tuky16,55 g
Vláknina1,10 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy13,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle si osmažíme pokrájenou zeleninu, zalijeme ji vodou nebo vývarem, osolíme a povaříme do měkka. Krok 2: Poté polévku rozmixujeme ponorným mixérem. Přilijeme smetanu a provaříme ještě asi 5 minut. Polévku podáváme s na másle opečenými kostičkami housky.

Zveřejněno 25. 1. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zrn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zrn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (27)

:yes::yes::yes:

akire:Mockrát děkuji za zprávu a vyzkoušení:-K. Jsem moc ráda, že chutnala;-)

Zrovna jsem dojedla tuhle výbornou polévku, takže díky moc za recept :yes: :-p

Bahula:Díky Evi:-K

Super :yes:+14 a ukládám.

Colombo65:Otíku děkuji:-K

Krása oku lahodící a chuti jistě také;-);-);-)

Všem vám mockrát děkuji za milé komentáře:-K, celerovou dělám taky, ale ta petržel je mnohem jemnější chuti;-)

To je vymazlená polívečka:-)) Celerovou znám, hrachovou, pórkovou, ale petrželovou jsem ještě nikdy nejedla. Petržel mám ráda, takže proč ne? Máš krásné foto;-)...+1:yes:

Andrejko - krásné -polévka i fotky:yes::-p+

Vypadá hezky;-) Dělávám čistě celerovou nebo nějaký mix z kořenové zeleniny a ttřeba brambor, ale takovou petrželovou jsem ještě nedělala.

1974andrea: staci cist recepty kolegyn! Co se jich zastat? Nebo ta neni z vasich znamych?

babrdlev:Moc nechápu váš komentář u mého receptu, nevím o co jde, ale možná je to o chuti každého, ne?;-)

Jste banda " . Jedne kritizuji a umi. Druhe tleskaji a nic moc. Tady je ti o znamych a ne o receptech. Trapne. Trapne a zase trapne.

:-*:yes:

Načíst další komentáře (12)

Tématické fráze:
petrželová polévka, polévka petrželová, petrželová polévka recept, polevka z petrzele, celerovo petrželová polévka, petrzelova apetit, andrea petrželová, recept petrželová polévka, petrželová polávka, petrzel do polevky, recepty petrželová polévka, petrželové pyré, petrželová polévka s pórkem, celerovo petrzelova polévka, top recepty petrželová polévka, polévka s petrzele, petržlová polévka recept, petrželová polévka apetit, polevka petrzelova s porkem, hrachová polévka recept apetit

Suroviny:
petržel, pórek, brambory, smetana na vaření, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu