Suroviny
Porce: hrnec:)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 387 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,35 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 17,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka s játrovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLR5
Moje poznámka
Polévka s játrovou zavářkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLR5
Nejnovější recepty
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 14 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 16 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí maso s houbami a brokolicí
Přidáno před 20 hodinami
Líbezné toasty k snídani
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
trdlo před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
ZuzkaBob před 7 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
horackovapetra před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 11 hodinami
Šlehačkový koláč s jablky
knihomolka před 11 hodinami
Nejmilejší koprovka
Hanina65 před 12 hodinami
Langoše z jogurtu
lunav1 před 13 hodinami
Bábovka se strouhanými jablky
BaoAn před 14 hodinami
Langoše jednohubky
lunav1 před 14 hodinami
Krkovička z trouby
stepankovasarka před 14 hodinami
Tématické fráze:
polévka se zavářkou,
zavařka do polévky,
zavarka,
hovezi polevka se zavarkou,
vývar s játrovou zavářkou,
jatrova polevka,
kupovaná zavářka,
polívka s játrovými knedlíčky,
zavařka do polévka,
jatrove knedlíčky ze zavářky,
knedlíčková polévka ze zavářky,
polevkova zavarka,
knedlíčková polévka se zavářkou,
vývar se zavářkou,
hovězí vývar s játrovou zavářkou,
polévky se zavářkou,
zavářka z játrové paštiky,
játrová zavářka z paštiky,
zavářka do hovězí polévky,
polevka ze zavarkou
Suroviny:
mrkev,
pastiňák,
celer,
pórek,
cibule,
česnek,
kapusta,
květák,
kedlubna,
brambory,
masox,
zavářka játrová,
libeček,
sůl
Komentáře (14)