Frgále
Frgále jsou oblíbené nejen pro svou chuť, ale také pro svou křehkost a měkkost, která se rozplývá v ústech. Díky svému tradičnímu českému původu jsou frgále také spojeny s kulturním dědictvím a oslavami.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 513 kJ / 7 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,12 g |
Tuky | 277,22 g |
Vláknina | 34,80 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 760 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 1 021,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Moje poznámka
Frgále
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpLK
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 25 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
frgale recept,
frgale,
recept na frgále,
recept frgale,
domácí frgále,
frgál recept na 4 frgále,
hrušková povidla recept na frgále,
frgále z domácí pekárny,
frgaly,
hruškové frgále,
těsto na frgále,
recepty na frgale,
frgaly recept,
recepty frgale,
hruškové frgály recepty,
nejlepší recept na frgály,
makovy frgal recept,
koláče frgále,
koláče frgaly,
hrušková povidla na frgále
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
sádlo,
máslo,
cukr krupice,
droždí,
mléko,
žloutek,
sůl,
tvaroh,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
povidla švestková,
povidla švestková,
povidla hrušková,
náplň maková,
drobenka,
vejce,
máslo
Komentáře (38)