Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 704 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,25 g |
Tuky | 40,45 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 65 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 4,15 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupaný, omytý celer nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Osolíme, osladíme, pokapeme citronovou šťávou a promícháme s majonézou.
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrp
Moje poznámka
Pomazánka z celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qrp
Nejnovější recepty
Velikonoční zajíček s vaječňákem
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohovo-makové švestkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Zapečený camembert s hruškou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Malinová bublanina
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Květák s koprovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí roláda se šunkou a hráškem
Sahula před 14 minutami
Mazanec bez vajec
EvaMl před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
cernar před 3 hodinami
Sekaná v anglické slanině
Tystynka před 3 hodinami
Rýžové placičky "co lednice dala"
Wanilor před 3 hodinami
Zapečené brambory se šunkovými rolkami
Handour před 5 hodinami
Nejlepší špenát
joanam před 9 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 13 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z celeru,
recepty z celeru,
pomazánky z celeru,
celer recepty,
celer pomazánka,
pomazámky,
pomazánka celer,
pomazanka z cerelu,
celer recepty pomazánka,
pomázanka s celeru,
pomazánka z celeru a pomazánkového másla,
celerová pomazánka s majonézou,
celerové recepty,
pomazánky z cerelu,
recept-pomazánka z cerelu,
recept na pomazánku z celere,
celer majonéza,
pomazánku z celeru,
pomazánka z vařeného celéru,
celer recept
Suroviny:
celer,
majonéza,
šťáva citronová,
sůl,
cukr
Komentáře (3)