Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roláda z červené řepy

Hodnocení receptu je 5,0 (25×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aanet3

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 624 kJ /
1 344 kcal
Bílkoviny68,59 g
Tuky89,68 g
Vláknina17,32 g
Cholesterol 665 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,94 g
Sacharidy62,59 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvařenou a oloupanou řepu nastrouháme na jemno. Cibuli nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme červenou řepu, okořeníme provensálským kořením, česnekem, solí a pepřem. Necháme vychladnout. Krok 2: Do vychladlé směsi vmícháme dva žloutky, nastrouhaný sýr, mouku a promícháme.Z bílků ušleháme sníh a do směsi pomalu vmícháme. Krok 3: Hotovou směs rozprostřeme na plech na pečící papír a pečeme na 180°C cca 20 minut. Krok 4: Mezitím si připravíme náplň z pomazánkového másla, másla, sýru, rozmačkaného česneku a jogurtu. Vše dobře vyšleháme. Krok 5: Náplň klademe na upečenou a vychladlou placku, posypeme pažitkou a placku zarolujeme do rolády. Dáme na hodinu do ledničky a podáváme nakrájené na plátky s pečivem.

Zveřejněno 25. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MoNm

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Roláda z červené řepy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MoNm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (27)

Řepu mám také ráda a nenapadlo mě že jde i roláda,určitě vyskouším a dám foto.:yes::yes::yes::yes:

vyzkoušela jsem - výtečnéatamatej@seznam,cz

Teeeda :-O to je skvelý nápad,vyskúšam:-K:yes:

Za tu složitou přípravu výsledek nestojí, není to špatné,ale taky ne nějak extra výborné...:-// Čekla jsem víc...

Parádní nápad.:yes::yes:

děkuji :-K jsem ráda, že jí někdo prubnul:yes:

Ženyyyy!!!Luxuuuuuus!!!!

přidala jsem tam tři taveňáky a bílýho jogurtu půlku kelímku teda....
ale opravdu mňamkaaa, osvěžující lehká a přesto zasytí, jako malá studena večeře nebo předkrm olizujem se od největšího po nejmenší;-) :)))
je toho hodně ale pořád se courá do lednice takže večer nic nezbyde

děkujeme Anet!!!!!

děkuji a nezapomeňte přidat fotečky ;-)

bezvadné, já totiž na červené řepě ujíždím, vyzkouším, bod zasloužený:-O:-O:-)):yes::yes:

Anetko, velice hezká roláda. Červenou řepu mám moc ráda, vyzkouším;-)

hoj ty štědrý večere, ty tajemný... co to kecám:-O hoj ty jídlo barevné, ty papání pěkné...:-p bezva nápad:yes::-)

Vypadá hezky barevně;-):yes::-K

Všem vám moc děkuji:-K ....Spagetko dala jsem tam bez příchutě, ale myslím, že když tam dáš jiné, tak nic neskazíš :-) možností a chutí je spousta :-)) .

Pomazánkové máslo asi bez příchuti ne? Anebo se sýrovou příchutí, když tam dáváš sýr? jinak u nás mají teď nádhernou řepu v Albertu, takže si udělám zásobičky, těch receptů už je u dost ;-):-p:yes::yes:

Velmi netradiční roláda, ale parádní:-p:yes:

Tématické fráze:
červena řepa recepty, recepty z cervene řepy, cervena repa, rolada z repy, červená řepa recept, placky z červené řepy, recepty na červenou řepu, červena řepa-recepty, červena řepa-recepty, dort z červené řepy albert, predkrm z cervene repy, peceme z cervene repy, rolada s řepy, červená roláda, náplň z červené řepy, roláda s červenou řepou, recept z červené řepy, roláda s cervene recepty, z řepy roláda, sýrová roláda s červená řepa

Suroviny:
řepa červená, cibule červená, olej olivový, koření provensálské, česnek sušený, pepř, sůl, mouka hladká, vejce, sýr tvrdý, pomazánkové máslo, máslo, sýr tavený, česnek, jogurt bílý, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu