Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
Tuky | 157,93 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Moje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Nejnovější recepty
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 34 minutami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 5 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 9 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 22 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 13 minutami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 14 minutami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 40 minutami
Pečené batáty se salátem
sauce1 před 2 hodinami
Znojemská omáčka
evinkaaa před 2 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 4 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 5 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 6 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 6 hodinami
Tématické fráze:
jahodové řezy,
řezy na plech,
řezy s jahodami,
jahodové recepty,
jahodové řezy se zakysanou smetanou,
jahodové řezy se želatinou,
jahodové řezy recepty,
jahodová buchta se želatinou,
jahodový řez,
jahodové moučníky,
jahodový řezy,
jahodové řezy s želatinou,
sváteční jahodové řezy,
buchta s jahodami a zakysanou smetanou,
řezy se želatinou,
nejlepsi jahodove rezy,
recepty na nejlepší jahodové řezy,
jahodová buchta s želatinou,
jahodové řezy se smetanou,
buchta s jahodami a zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mléko,
olej,
mouka polohrubá,
jahody,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
želatina
Komentáře (7)