Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 768 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,03 g |
Tuky | 132,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 4,13 g |
Postup přípravy
Pomazánku mažeme na tmavý chléb.
Zveřejněno 15. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bryndzová pomazánka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRzn
Moje poznámka
Bryndzová pomazánka s pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DRzn
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 17 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 19 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 7 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 10 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 10 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 10 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 10 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 11 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 12 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 12 hodinami
Tématické fráze:
brynzová pomazánka,
brindzová pomazánka,
bryndzová pomazánka s tvarohem,
brandzová pomazánka,
bryndová pomazanka,
brydzová pomazánka,
brynzová pomazánka s pórkem,
bryndzová pomazánka na chlebíčky,
slovenské pomazánky,
bryndzovápomazánka,
bryndzova pomazanla,
prima vaření recepty na platýze,
bryndzová pomaazánka,
brynzova,
pomazánka porek,
porek pomazanka,
brindzova tvarohová pomazánka,
brindzová pomazánka recept,
vaření z bryndze,
byndzova pimazanka
Suroviny:
brynza,
máslo,
pórek
Komentáře (2)