Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 736 kJ / 2 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 220,96 g |
Tuky | 200,70 g |
Vláknina | 12,75 g |
Cholesterol | 540 mg |
Sodík | 3,78 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 25,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Spišská vepřová kýta na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLPl
Moje poznámka
Spišská vepřová kýta na divoko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLPl
Nejnovější recepty
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 2 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 14 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářská játra
Přidáno před 15 hodinami
Jarní ptáček
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 10 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 12 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 12 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 14 hodinami
Nadýchaný perník z kyšky
MonkaF před 14 hodinami
Gyros kuřecí proužky na smetanové zelenině
Lucie1001 před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
TondaJ před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprova kyta,
veprova kyta na divoko,
vepřová kýta recepty,
veprova kyta recept,
uzená vepřová kýta recepty,
vepřové maso na divoko,
uzená vepřová kýta,
recepty z vepřove kyty,
spiska kyta na divoko,
vepřové na divoko,
vepřové na divoko recept,
uzená vepřová kýta recept,
prošpikovaná kýta,
spišská omáčka,
recept na vepřové,
spišská slanina,
kýta na divoko,
prošpikovaná vepřová kýta,
recepty vepřové na klíně,
vepřová kýta na divoko videorecept
Suroviny:
kýta vepřová,
koření na zvěřinu,
česnek,
cibule,
mrkev,
rajče,
slanina uzená,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (17)