Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 298 kJ / 71 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 0,40 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Moje poznámka
Vepřová srdíčka s hráškem a mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n8q4
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 10 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 15 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 16 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 25 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit vepřové srdce,
vepřové na mrkvi v tlakovém hrnci,
jak dlouho vařit mrkev,
dušena mrkev s hraškem,
vepřová srdíčka,
vařené vepřové srdíčko,
jak dlouho vařit vepřová srdíčka,
vepřové srdíčko,
kuřecí srdíčka s mrkví,
vepřové v mrkvi jinak,
jak dlouho vařit vepřové srdce v papináku,
srdíčka,
srdíčka,
vepřové srdce na hrášku s mrkví,
polevka s vepřovych srdiček,
vepřové srdce v mrkvi,
vepřové maso s mrkví a hráškem v tlakovém hrnci,
vepřové maso na mrkvi s hráškem,
recept z veprovych srdicek a zampionu,
hovězí na mrkvi a hrášku v tlakovem hrnci
Suroviny:
srdce vepřové,
mrkev,
hrášek,
mouka hladká,
máslo,
ocet,
sůl,
pepř,
cukr,
koření nové koření,
koření nové koření,
bobkový list,
smetana zakysaná
Komentáře (10)