Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 839 kJ / 2 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,78 g |
Tuky | 48,57 g |
Vláknina | 279,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 236,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqxG
Moje poznámka
Cizrnový salát s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OqxG
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní čočka
Benetka před 6 minutami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 10 minutami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 1 hodinou
Cikánský řízek
lidunka76 před 1 hodinou
Šneky Pizza
jakub@V před 3 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 3 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 4 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tunákový salát s cizrnou,
cizrnový salát,
salát z cizrny a tuńáka,
cizrna recepty salát,
salat s cizrny,
salát z cizrny,
salát s cizrnou v receptech,
salát z cizrny recept,
cizrnový salát recept,
cizrna v konzervě recepty,
salát s tuňákem z konzervy,
cirznový salát,
salá z cizrny,
cizrna recepty,
tuňákový salát s z cizrny,
saláty s tuňákem recept,
tuňákový salát,
cizrnový salát s s brokolicí,
těstoviny s tu ákem,
cizrnový salát se zeleninou a tuňákem
Suroviny:
cizrna,
tuňák v konzervě,
cibule,
salát ledový,
rajče cherry
Komentáře (3)