Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 238 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,50 g |
Tuky | 24,29 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDEK
Moje poznámka
Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kDEK
Nejnovější recepty
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 17 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 21 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 23 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 6. 4. 2025 05:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
gabikka před 1 hodinou
Jablečná bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 2 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 12 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 12 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 13 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 13 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 15 hodinami
Tématické fráze:
salát z hlávkového zelí,
recepty z hlávkového zelí,
hlávkové zelí s ořechy,
recept z hlávky zelí,
rybí salát z filé,
recept na salát z hlávkového zelí,
sterillizovaných žampionový salát,
salát ze zelí a žampionů,
jablka do zelí,
recept ze sterilizovaných žampionù,
zelí z jablek,
sterilizovane hlávkové zelí recept,
super salát z hlávkového zelí,
file a salat ze zelí,
recepty salát jablko hlávkové zelí,
jablko žampion,
jak udelet salát ze žampionů,
salát jablko, zelí, ořechy,
recepty ze zelí a žampionů,
salát z naložených žampionů
Suroviny:
zelí hlávkové,
jablko,
filet rybí,
žampiony sterilované,
ořechy vlašské,
sůl,
pepř mletý,
olej,
šťáva citronová,
ocet,
cukr
Komentáře (12)