Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,80 g |
Tuky | 160,20 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,91 g |
Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Moje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Nejnovější recepty
Těstovinový salát s lososem a olivami
Přidáno před 5 hodinami
Bábovičky z dětské krupičky
Přidáno před 5 hodinami
Placičky ze salátu s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Jarní bramborový salát s ředkvičkami a koprem
Přidáno před 8 hodinami
Polský mazurek
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka se šunkou a vejci
adelaku před 3 hodinami
Štavnatá medium well panenka na česneku s bylinkami
ReceptyOdTondy před 3 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Zuzkamo před 4 hodinami
Čočková polévka z červené čočky trochu jinak
Bubik001 před 5 hodinami
Jablkový perník
vera64 před 5 hodinami
Nakládané ředkvičky
Capri1412 před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Kveta58 před 5 hodinami
Rychlá buchta s tvarohem a povidly - chuť jako hanácké koláče
VeraPra před 5 hodinami
Banánové vafle
PetrZappa před 6 hodinami
Kaše z ovesných vloček
PetrZappa před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi v papinaku,
hovězí maso v papinaku,
hovězí v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka,
vařená hovězí kližka,
vařené hovězí maso v papiňáku,
hovězí kližka recept,
vaření hovězího masa v papináku,
jak dlouho vařit maso v papináku,
jak dlouho varit hovezi klizku,
jak dlouho vařit kližku,
recepty hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho vařit hovězí,
vaříme z klížky,
hovězí klížka v tlakovém hrnci,
vareni v papinaku,
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón hovězí,
omáčka hořčičná s pepřem,
olej,
tymián sušený,
kůra citronová,
alobal
Komentáře (16)