Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 304 kJ / 2 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,80 g |
Tuky | 160,20 g |
Vláknina | 15,62 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,91 g |
Sacharidy | 29,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Moje poznámka
Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pr42
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho varit hovezi v papinaku,
hovězí maso v papinaku,
hovězí v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v papináku,
jak dlouho vařit hovězí maso v tlakovém hrnci,
hovězí kližka recepty,
hovězí kližka,
vařená hovězí kližka,
vařené hovězí maso v papiňáku,
hovězí kližka recept,
vaření hovězího masa v papináku,
jak dlouho vařit maso v papináku,
jak dlouho varit hovezi klizku,
jak dlouho vařit kližku,
recepty hovězí maso v papiňáku,
jak dlouho vařit hovězí,
vaříme z klížky,
hovězí klížka v tlakovém hrnci,
vareni v papinaku,
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
slanina uzená,
cibule,
bujón hovězí,
omáčka hořčičná s pepřem,
olej,
tymián sušený,
kůra citronová,
alobal
Komentáře (16)