Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Eskymo řezy

Hodnocení receptu je 4,8 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

Dnes pro vás máme recept na velmi oblíbený moučník připomínající svou chutí známý nanuk. Upečte si kokosové Eskymo řezy, které chutnají nejlépe dobře vychlazené. Hodí se k odpolední kávě nebo třeba pro spravení nálady.

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 708 kJ /
1 842 kcal
Bílkoviny69,22 g
Tuky50,90 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 763 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy271,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto: Vejce ušleháme s cukrem, pak přidáme ostatní suroviny. Krok 2: Upečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Krok 3: Krém: Z mléka a prášku uvaříme pudink a do vlažného zašleháme máslo, cukr a zakysanou smetanu. Krok 4: Natřeme na upečený piškot a pocákáme čokoládovou polevou.

Zveřejněno 4. 3. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eskymo řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KyY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Eskymo řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KyY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (45)

mám tam dát jen bílky a smíchat je s cukrem nebo celé vajíčko ???

pudink muze byt i vanilkovy a primychat kokos.take dobre:yes::-)

Jak dlouho se má nechat vychladnout pudink,mě nešel rozšlehat s máslem do hladka,mám v něm hrudky.:-//

marci:Tohle těsto je téměř to co desítky let babička dělala na dorty a olej tam nedávala a baštili to 3 generace :-).

anonym :Hruba ja davam taky hrubou a je to moc dobry :-)

anonym :

folvercka.j@seznam.czDnes jsem sehnala kokosový pudink Dr.Oetker ůplně bez problémů v sámošce,je ovčem dražší a vaří se:-D

nemá někdo zkušenost s pudinkem za studena? bohužel jsem též kokosový obyč nesehnala, zkusila jsem vzít ten za studena... kdyžtak napište rady :) díky

Nevím jestli do toho receptu patří hrubá mouka nebo hladká.Tady se píše že hrubá ale na vašich stránkách se píše hladká prosím poradte mi;-(http://www.kedlubna.tym.cz/recepty_moucniky.html#E...

nedostala jsem koupit kokosovy pudink tak jsem zkusila ananasovy a bylo to dobry

vynikající:-p

Tak s tou tekutinou máte pravdu - patří tam 1/2 hrnku oleje. Těsto jde umíchat a po upečení je vláčnější. Jinak mňamkamňam.:yes:

Ja mam presne tento recept doma z nejake knizky a zrovna v tuto chvili ho delam a moc nam vsem chutná!:-K

Výborné!! Já moc ráda peču a ještě radši to ochutnávám, ovšem po takových dobrotách budu muset zvýšit intenzitu cvičení, bo bych za chvíli měla metrák ;-) Díky za recept.

Skvělý moučníček.Posílám bod a dovoluji si přidat foto:yes::-K

Pekla jsem jej poprvé a naposled!!!Piškot tmavý jak botek.Určitě bych tam dala o polovinu míň kakaa.Že tam byly kokosové pudingy, nikdo nepoznal.CHuť velmi málo výrazná a to jsem ještě přidávala cukru, protože se mi to zdálo málo sladké-nevýrazné!:no:

Opět jsem něco ojevila co aktivuje chuťové buňky:-p, vypadá to náramně dobře;-):-pPosílám bodík a dávám do oblíbených:yes:

kokosový puding maji bežně v kauflandu, spodek buchty nic moc-příště udělám jiný ale ten vršek je mňamka!!!

Dělala jsem z poloviční dávky, do těsta jsem žádnou tekutinu nepřidávala. Nahoru jsem jen dala pár čokoládových hoblinek, jsem spěchala:-8 Jinak :yes:

tak jsem to dnes taky vyzkoušela..opravdu do těsta nepřijde žádná tekutina?:-O:-? Dala jsem vodu ... A místo zakysanky tvaroh. Je výborná!!! :yes:

U nás ho mají v Albertu i v jednom malém obchůdku. Holt, chce se to poohlédnout. Teda po tom kokosovém pudinku :-))

ahojky,já ho sehnala až v Intersparu.kokosový puding.

I já jsem ho zkusila. Je to mňamka, zaprášilo se poněm, ale místo hrubé mouky tam dál polohrubou. Známkuji za 1.:yes::-p

Tak jsem konečně zkusila eskymo řezy. Je to výborná pochoutka. Akorád do těsta jsem musela přidat pul hrnku vlažné vody, jinak bych těsto nerozmíchala. Jinak moc chválím :-p

Už jsem ho sehnala nakonec až v Pardubicí v Globusu. Jinak u nás v náchodě kokosový nemaj. neva už ho mám a zkusím už se těším jak si pochutnáme.;-)

Kokosový puding mají v Kauflandu stále. Jinak opravdu stačí namočit kokos a pak zavařit obyč vanilkový puding. Klidně ho v tom mléce můžete nechat. Nebude to sice ono, ale je to také dobré.

taky nemohu sehnat ten kokosový puding. Když tam dám jiný třeba karamelový - asi už to nebude ono co? :-S

Vybusna: Moc děkuji, skočím tam :-)

výborné řezy :-p, lehké, nepřeplácané, ukládám si je do oblíbených. Děti mi ani nedaly šanci pocákat je ještě čokoládou :-)), tak jsem je alespoň posypala sladkým kakaem. Příště ale dám mouku polohrubou.

no janka je mi luto....je to uplne obycajna samoobsluha..

Aha, tak kupila si ho v samke, hej?:-D:-)) To bude asi samoobsluha a fakt nevím, jestli tady v okolí Orlové je Globus, to víš, my jsme tady takoví křováci! :-D:-* Ale děkuji, já si nějak poradím !!;-)

sinkognitos. kupila som ho v samke...je to taka samoska vedla robotnickeho domu...tak na rohu. predtym sa volala globus, alebo tak nejako. aha muz mi teraz povedal, ze sa nevola samka, ale pramen, alebo tak nejako. My v jihlave mame byt na zahradni...takze to mame naskok.
a manzel mi povedal, ze Ti mam povedat , ze je to globus vedle delnaku. a ked nevies kde to je , tak si vraj nie jihlavanka.:-D
pomohla som ti?

Vybusna, tak jsi nam ho všechen vybrala,co,:-D A tak asi prubnu tu verzi,jak radí Terezka, s tím kokosem v mléku,jak taky jinak. Tady taky není a Kaufland je trochu z ruky, tam mají větší výběr pudinků. Holky,taková dobrota a nikdo neznámkuje? Já už jen pro ten umělecký dojem dávám jedničku :yes:

Sinkognitos: jestli je v Jihlavě Hypernova, tak tam by neměl být problém kokosový pudink koupit.:-)

Mám stejný problém se sehnáním pudingu? Kde jsi ho prosím výbusná koupila? Jsem také z Jihlavy, tak že bych si počkala až dovezou zboží a vykoupila ho ;-)

jafinka, namoč do mlieka tak na hodinku kokos, a potom v ňom uvar klasicky vanilkový puding.:-)

Nedal by se nějak nahradit ten kokosový pudink?mám jen vanilkové a nechce se mi do obchodu.Kokos mám taky.o);-)

tak konecne som uvidela ten slavny kokosovy puding...v jihlave ho mali v obycajnej samoske ....kupila som vsetok, ktory bol vylozeny:-)

PEČU HO ČASTO, JE TO OPRAVDU SKLVĚLÉÉÉÉ :yes:

no....asi poverim rodinu...:o)))

Kokosový pudink v Čechách mají v Tescu, Kauflandu a Albertu. Všechny 3 řetězce v Jihlavě jsou :-)

nuz tak to mas tejaja stastie...v BB vonkoncom som nikde nevidela, v Bratislave tiez nie, v Jihlave som sa snazila , v Ceskych Bud. tiez a nicove nic...do kelu A nenasla som ani ziadnu ponuku na webe...druhykrat do kelu.

Veď ja tiež len vravím, že ho dostať, možno nie v každom obchode, ale u nás v marketoch vpodstate bežne :)))

ja viem, kto ich vyraba, viem ze ich dostat aj na slovensku, ...len konstatujem, ze nemam na ne stastie. mozem si ich objednat cez web, len som chcela povedat, ze v obchode som ich skratka este nevidela....

Kokosový puding na Slovensku dostať, vyrába ho Dr. Oetker.

pri tomto zakusku mam obrovsky problem zohnat kokosovy puding.....v nemecku som zohnala raz kokosovy paradies creme...ked som ho minula, tak som tak kde predtym....nikde som nezohnala ani na slovensku, ani v cechach, ani v nemecku....skoda

Tématické fráze:
eskimo rezy recept, eskimo řezy, buchta eskymo, eskymo buchta, řezy s kokosovým pudinkem, kokosové řezy eskymo, moučník eskymo, recepty řezy, eskymo dort, nejlepší recepty na řezy, eskymořezy, eskymořezy, řezy recept, řezy eskimo, dort eskymo, kokosový puding, kokosový puding, eskimo rez, míša řezy s kokosovým pudinkem, eskimo řez recept

Suroviny:
mouka hrubá, cukr krystal, vejce, kakao, prášek do pečiva, mléko, pudink kokosový, máslo, cukr, smetana zakysaná, poleva čokoládová

Přidat fotografie receptu