Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 133 kJ / 1 227 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,84 g |
Tuky | 60,42 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 718 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 81,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový nákyp s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp9
Moje poznámka
Zeleninový nákyp s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gp9
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 21 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno 12. 3. 2025 16:02
Halušky s peperonatou
Přidáno 12. 3. 2025 14:02
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno 12. 3. 2025 13:55
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno 12. 3. 2025 13:50
Báč s vinnou klobásou
Přidáno 12. 3. 2025 13:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
Sahula před 17 sekundami
Nejlepší koblihy, jaké znám
lendlova.j před 2 minutami
Africké kuře
Tommyk před 20 minutami
Pikantní špecle se slaninou a rajčaty
Lucie1001 před 1 hodinou
Vepřové nudličky podle Milana
agsk1 před 2 hodinami
Kuřecí "čína" se zelím
Horskadana před 2 hodinami
Žampionová omáčka
Ashelin před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
PetrHajny před 4 hodinami
Banánové muffiny
Markeeta před 4 hodinami
Kulajda s cibulí
Monika146 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový nákyp,
kapustový nákyp s mletým masem,
kapustový nákyp s mletým masem,
nákyp,
cuketa s uzeným masem,
zeleninovenakypy,
kapustový nákyp,
zapékaný květák s uzeným masem,
zeleninových nákyp,
zapečená zelenina s uzeným masem,
zeninový nákyp,
čočkový nákyp s mletým masem,
zapečená cuketa s uzeným masem,
zapečená cuketa s uzeným masem,
zeleninivé nákypy,
květákový nákyp s uzeninou,
kvetakovy nakyp,
květákový nákyp recept,
recept - květák + hrášek + ...,
lorna recepty s uzeným masem a cuketou
Suroviny:
zelenina,
mrkev,
květák,
hrášek,
fazolky zelené,
kedlubna,
kapusta,
maso vepřové,
mouka hrubá,
máslo,
mléko,
vejce,
petrželka,
sůl,
pepř,
tuk,
strouhanka,
tuk
Komentáře (3)