Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 608 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,47 g |
Tuky | 84,42 g |
Vláknina | 6,46 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 17,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Moje poznámka
Métské krkovičkové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y042
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
métský tatarácek,
složení čajovky,
masna studená vyrobek tataráček,
métské maso,
žampionova napln pro vyrobu pekarskych produktu,
metske nudličky,
krkovičkové vepřové závitky,
métský tataráček recept,
čajovka,
jak připravit métský tataráček,
métské tataráčky,
čajovka z masa recept,
kupovaný tataráček,
čajovky procento masa,
čajovky procento masa,
složení métské salámu,
cajovka nezdrava,
tataracek metsky,
métský tataráček recepty,
metsky slozeni
Suroviny:
krkovice vepřová,
salám métský,
česnek,
libeček čerstvý,
žampióny,
sýr uzený,
pepř,
paprika sušená sladká,
sůl,
cibule,
slanina,
koření nové koření,
pepř,
vývar,
mouka hladká,
olej,
sůl
Komentáře (52)