Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 834 kJ / 2 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 292,43 g |
Tuky | 71,22 g |
Vláknina | 140,50 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 125,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na bylinkách s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O2r
Moje poznámka
Vepřové na bylinkách s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3O2r
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 3 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 5 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 13 minutami
Šlehačkový beránek
Petule123 před 1 hodinou
Čevabčiči do trouby
Terenees před 2 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 3 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 3 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 3 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 3 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 4 hodinami
Tématické fráze:
veprove s cizrnou,
recept na veprove maso s cizrnou,
cizrna recepty,
vepřové maso s cizrnou,
vepřová kýta na bylinkách,
cizrna s veprovym masem,
veprove maso na bylinkách,
recept veprove cizrna,
vepřové bylinky,
vepřové maso s cuzrnou,
cizrna s vepřovým masem recepty výborné,
recepty cizrna s vepřovým masem,
vepřové s cizrnou recept,
vepřové a bylinky,
vepřové cizrna,
bylinky na vepřové,
veprove kostky na bylinkach,
cizrna veprove maso,
recept cizrna vepřové,
vepřové maso s s cizrnou
Suroviny:
kýta vepřová,
cizrna,
bylinky,
cibule,
sádlo,
sůl hrubozrnná,
pažitka,
olej olivový,
pepř mletý,
mouka hladká,
vývar masový
Komentáře (23)