Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šprotová pomazánka s křenem, tvarohem a celerem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 262 kJ /
302 kcal
Bílkoviny19,28 g
Tuky20,12 g
Vláknina2,59 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 823 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy9,56 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V misce rozmačkáme uvedené suroviny, dále pokrájíme celer, mrkev, cibulku. Poté vše dáme do šlehače a vyšleháme jemnou pomazánku. Krok 2: Nakonec ji ještě zakápneme citrónovou šťávou a zlehka vmícháme 1 malou tatarskou omáčku a naseknou petrželku. Podáváme s pečivem.

Zveřejněno 8. 5. 2012

Poznámka autorky varilamyskakas…

Byla to rychlovka "honem" na svačinu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZM1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZM1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Anna Kocikova: DĚKUJI ANIČKO A VŠEM DÍKY:-K

:-p+:yes:

Jana Remkova: nedávej, já to jím také bez tatarky,ale ochutnala jsem druhou polovinu pomazánky s tatarkou a je jemná a dobrá,ale já ji taky nemůžu:-K;-)

Jako tejaja, taky bych už nedávala tatarku. Jinak dobré ingredience:-p:yes:

Tak to musí mít říz:-p:yes:

varilamyskakasicku: jééje, vidím :-D;-)

Krásná pomazánečka:-K:yes::yes:

Vypadla mi vajíčka, už jsou tam;-)

tejaja: Na druhém obrázku je vidět i kolečko mrkvičky,na chlebíčku, proto jsem ji tam i vyfotila:-p:-)

tejaja: je to ušleháno ve šlehači, jsou tam kousky mrkve. Tatarskou omáčku si dal manžel, já si oddělila pro sebe bez tatarky,ale zjemnilo to prý pomazánku.

Asi si to dala do mixéru, keď tam nevidím tie kolieska mrkvy, v šľahači by ostali...inak kombinácia surovín výborná, len tú majonézu by som tam už nedávala;-) Ale pomazánka vyzerá výborne :yes:

Kombinace celeru a tvarohu, hm, zajímavé ;-), ukládám :-p:yes:

Tématické fráze:
tvarohové pomazánky, pomazánky z tvarohu, pomazánky z tvarohu recepty, sprotova pomazanka, pomazánka z tvarohu recept, pomazánka z tvarohu, recepty s tvarog, tvaroh na pomazánka, tvaroh recepty, pomazanka z celeru, recepty celer, recepty s křenem, pomazanky z tvarohu, recepty, recept na pomazánku z tvarohu, tvarohové pomazánky recepty, recepty na tvarohové pomazánky, celerová pomazánka s krenem, pomazánka ze šprotů v rajské omáčce, pomazanka se šproty rajske omačce, řapíkatý celer pomazánka s tvarohem

Suroviny:
šproty uzené, tvaroh měkký, pasta papriková, hořčice plnotučná, celer řapíkatý, mrkev, vejce, sůl, cibulka jarní, křen, šťáva citronová, tatarská omáčka

Přidat fotografie receptu