Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené vepřové v troubě

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 690 kJ /
2 794 kcal
Bílkoviny214,81 g
Tuky123,63 g
Vláknina147,73 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 1,57 g
Sůl3,58 g
Sacharidy134,34 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájené maso osolíme, opepříme, okořeníme kořením a na troše oleje opečeme ze všech stran. Krok 2: Zvolíme kastrol vhodný do trouby. Krok 3: Opečené maso vyndáme do misky. Přilijeme zbytek oleje, přidáme cibuli s česnekem a na mírném ohni orestujeme. Krok 4: Přidáme chorizo, osmahneme ho a posypeme mletou uzenou paprikou. Krok 5: Vlijeme rajčata a vývar, přidáme maso. Krok 6: Přiklopený kastrol vložíme do rozpálené trouby na 150°C. Pečeme zhruba 1 hod. Krok 7: Přidáme cizrnu, olivy a pečeme dokud není maso měkké. Krok 8: Přisypte nasekanou petrželovou nať, je-li potřeba dochuťte solí a pepřem.

Zveřejněno 18. 5. 2012

Poznámka autorky suslajda

Zdroj- Apetit mírně upraveno.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VR1

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Dušené vepřové v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4VR1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Také jsem vyzkoušela, ptž odebírám Apetit, ale nějak nás recept nenadchnul, bylo to hodně nakyslé. Asi to nezařadíme do oblíbených receptů.

:-Kděkuji za komentíky:yes:

Óóó to musí být dobrůtka, salám chorizo je móóc dobrý:-p:-p a v kombinaci s ostatními surovinami a celkovým postupem to musí být k "sežrání". posílám bodík:yes::yes:

suslajda: nádherá nádherná:yes::yes::yes: dělala jsem ten, co je v podobných od Colomba, bylo to mooc dobré:yes: tohle bude ještě pikantnější, to my rádi, takže příště, až chytnu cizrnu do ruky:-D udělám podle tebe:yes::yes: bodík posílám předem, protože.. proto:-!:yes::-D:-D;-):-)

suslajda:Susli, kěkný receptík a bylo by mi jedno, kde a v čem by byl dušený;-) Já bych vynechala chilli papričku a olivy-to my neradi, ale to je náš problém. Jasnej 7.bod:yes:

:yes::yes:

chocolate:děkuji i za odkaz pomalý hrnec určitě:yes:

Hani, vypadá to výborně, myslím si, že by se na to báječně hodil i pomalý hrnec:yes:.+2
Jen přidám odkaz na piri piri http://www.srecepty.cz/ingredience/piri-piri-papri....

oriental.dancer:děkuji je to moc dobé:yes::yes:

Tak a o zítřejší oběd je postaráno...vypadá to luxusně;-)

Tématické fráze:
veprove v troube, vepřové na paprice v troubě, veprove kostky v troube, vepřové maso dušené v troubě, dušené vepřové maso v troubě, dusene veprove, vepřové maso v troubě, dušené kotlety v troubě, vepřové dušené, dusene maso v troube, dušené vepřové plátky, dušene vepřové plátky v troubě, veprova sekana dusena, dušné vepřové maso, dusene platky v troubě, dušená mrkev s vepřovým v pečené v troubě, recept dušené, vepřové maso dusit v v troubě, dušné vepřové plátky v troubě, vepřova v troubě

Suroviny:
kýta vepřová, cibule červená, česnek, chorizo, olej olivový, koření piri-piri, paprika sušená uzená, rajče sekané, vývar kuřecí, olivy zelené, sůl, pepř mletý, nať petrželová, cizrna

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu