Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 271 kJ / 543 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,93 g |
| Tuky | 9,69 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 550 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 89,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Moje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 1 minutou
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 31 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 59 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 1 hodinou
Medovníkové koule
Dechtochema před 1 hodinou
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 1 hodinou
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 1 hodinou
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Tématické fráze:
květákový bramborák,
bramborak s kvetakem,
braborak,
mačkátko na brambory,
bramboráky s květákem,
květákové placičky s česnekem,
bramborák z kvetaku,
kvetakový placičky,
kvetakove placicky ala bramborak,
braborák z hokaido,
květákové,
braborak z cukety pečeny,
braborak z cukety pečeny,
květákové placičky jako bramborák,
kvétakove škvarkové placky,
květák recepty,
květákové placičky na gril,
květákové placičky pečené v troubě,
bramboras s kvetakem,
mačkátko na škvarky
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
škvarky,
olej
Komentáře (5)