Chřest s avokádovými vejci
Nejchutnější část chřestu je jeho charakteristická zelená špička. Jak ale tuto zeleninu podávat? Je to ideální příloha k rajčatům a vejcím plněným žloutkovou avokádovou pěnou. Spojení mladého zeleného chřestu se žloutkem je pak neodolatelné.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 095 kJ / 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,67 g |
Tuky | 35,94 g |
Vláknina | 36,54 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 39,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chřest s avokádovými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz5z
Moje poznámka
Chřest s avokádovými vejci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz5z
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
špargla,
co je špargla,
špargle,
spargla recepty,
špargle recept,
připrava špargle,
co to je špargla,
špargle co to je,
sargla,
recepty spargla,
špargla co to je,
sapargla,
spaorela,
biela špargľa recept,
špargla recept
Suroviny:
chřest,
avokádo,
rajče,
vejce,
citron,
hořčice dijonská,
sůl
Komentáře (2)