Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 724 kJ / 2 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 251,98 g |
| Tuky | 111,36 g |
| Vláknina | 19,03 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 17,39 g |
| Sůl | 46,65 g |
| Sacharidy | 99,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme.
Krok 2: Na pánvi s olejem opečeme zeleninu (krom rajčete) a pak jí dusíme, dokud se šťáva nevysmahne. Vysmahnutou zeleninu posypeme moukou, zalijeme rajským protlakem, vínem a vývarem z masa a tak 10 minut povaříme.
Krok 3: Když je úplně měkká, tak jí propasírujeme, nebo rozmixujeme (já mixovala) a přidáme k opečenému masu, přidáme bobkový list, pokrájené rajče a vše dusíme na mírném ohni doměkka. Ke konci doladíme solí a pepřem.
Zveřejněno 17. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Moje poznámka
Pikantní hovězí ragů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BNoX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 23 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 4 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 4 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 4 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 5 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 6 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 6 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 7 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí ragů,
ragů z hovězí,
recept na hovězí ragú,
ragú z hovězího masa,
ŕecept hovězí ragů,
hovězí ragú recept,
hovězí ragů-recept,
ragu hovězí,
ragů,
recepty hovězí ragú,
masové ragů,
recepty - hovězí ragů,
hovězí maso recepty,
recept na ragú,
pikantni hovezi,
ragu z hoveziho,
recepty na hovězí ragů,
ragů recept,
ragů s hovězího masa,
pikantni hovezi kousky
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
mrkev,
celer,
petržel,
rajče,
protlak rajčatový,
víno bílé,
olej,
bujón,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Bibinka: