Postup přípravy
Krok 1: Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou.
Krok 2: V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a přidáme pangase. Vaříme do změknutí zeleniny. Poté vytáhneme pangase a koření.
Krok 3: Pangase rozmačkáme na malé kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme zelenou petrželku, dochutíme solí (podravkou) a můžeme podávat.
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z pangase II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8mL
Moje poznámka
Polévka z pangase II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8mL
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 45 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 3 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 5 minutami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 15 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 39 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 1 hodinou
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 4 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
polévka z pangase,
recept na polévku z pangase,
poévka z pangase,
cinska polevka z pangase
Suroviny:
pangasius,
vývar masový,
zelenina kořenová,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
Komentáře (3)