Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 861 kJ / 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,78 g |
| Tuky | 85,61 g |
| Vláknina | 18,92 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka na slanině a zelených fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzx5
Moje poznámka
Hovězí líčka na slanině a zelených fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gzx5
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 6 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 1 hodinou
Medvědí tlapky
hoopoo před 1 hodinou
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 1 hodinou
Banánky ze strojku
Vilik před 1 hodinou
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 2 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 3 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 4 hodinami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na fazolkách,
hovězí líčka na slanině,
hovězí líčka,
jak upravit hovězí líčka,
hovezi licka s fazolkami,
hovězí maso na fazolkách,
hovězí líčka recept,
recept na hovězí líčka se zeleninou,
zelené fazolky na slanině recept,
zelene fazolky na slanine,
jak upravit zelené fazolky,
hovezy licka na slanine,
hovězí líčka recepty,
líčka na slanině,
hovězí líčka praha,
hovězi na slanině,
hovezi maso na zelených fazolkach,
recepty na hovězí líčka,
hovězí líčka kde koupit,
kde koupit hovězí líčka
Suroviny:
líčka hovězí,
lusky fazolové,
slanina,
česnek,
mouka hladká,
vývar hovězí,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (34)
Holka ze severu - nemohly bychom si tykat, jak je tady zvykem? Byla bych ráda.
Bibi, já jsem o té smetánce také přemýšlela, ale pak jsem to nechala přírodně. Obojí bude dobré, bezpochyby.
Magdi, já jsem je nesháněla, to asi někdo jiný. U nás je mají celkem běžně, vařila jsem je už několikrát i recepty jsem tu vkládala už přeeed časeeem