Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,08 g |
Tuky | 10,56 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Moje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Nejnovější recepty
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 5 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 13 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Nádivka podle naší babičky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvové řezy s mascarpone
Lusyl před 10 minutami
Piškotový beránek
Pajkujka před 50 minutami
Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami
JulkazPaseky před 1 hodinou
Velikonoční plnka/nádivka
Lucie1001 před 1 hodinou
Kuře na zelí
Walderama08 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
princeesofpink před 1 hodinou
Pampeliškový med
MiraAbel0S2 před 1 hodinou
Holandské řízky
Lucek před 2 hodinami
Velikonoční nádivka
zackovam před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
Smakoun před 2 hodinami
Tématické fráze:
zapékání v mikrovlnce,
květák recepty,
gratinovany kvetak,
gratinování květák,
květák zelí,
zapékaný květák se zelím,
recepty květák a zelí,
smazeny kvetak z mikrovlnky,
zapeceny kvetak s nivou,
zapekani kvetak,
mikrovlnka zapékání,
recept na květák,
květák recept,
zeli a květák,
gratinovaný povrch pánvi,
zapeceny kvetak se zelym,
zapečený květák v troubě,
pokrmy z květáku,
recepty gratinování mikrovlnka,
zapečené zelí akvěták
Suroviny:
květák,
zelí,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
koření,
mléko,
vejce,
sýr niva
Komentáře (7)