Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 15,62 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Moje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 3 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 3 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 3 minutami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 29 minutami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 40 minutami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 2 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 2 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 3 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 3 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 3 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kapra,
kapr recepty,
jak nejlépe udělat kapra,
recept na kapra,
jak nejllíp udělat kapra,
jak udělat kapra,
vyfiletovaný kapr,
nejlíp uvařený kapr,
kapr recept,
jak udělat nejlépe kapra,
jak udelad kapra,
kapr bez kuze recepty,
recepty z kapra,
kapr na orechach,
recepty na kapra,
recept jak udelat kapra,
něj recept na z kapra,
ja udělat kapra,
recept kapr,
recept kapr bez kůže
Suroviny:
kapr,
brambory,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
citron,
olej olivový,
sýr tvrdý,
česnek mědvědí
Komentáře (11)